Winter
110 km skipistes
Kinderen houden van de sneeuw

In de winter

Ferienwohnung Zeber is gelegen aan de voet van het familievriendelijke ski gebied Nassfeld. Dit skigebied is door de geografische ligging zeer sneeuwzeker en ook goed voor vele zonuren. Met 30 liften en 110 km aan pistes behoort Nassfeld in de top 10 grootste skigebieden van Oostenrijk. Er bevinden zich 25 skihutten en restaurantjes in het gebied en je kunt zelfs naar Italië skiën voor een heerlijke pizza.

Van beginners tot gevorderden, iedereen komt hier aan zijn trekken. Het skigebied Nassfeld bevat vele elementen om een fantastische tocht te maken. Verder zijn er 2 funparks, meerdere (kinder)skischolen, skiverhuur en skidepots. Ook zijn er op de berg diverse langlauf mogelijkheden en vele km’s aan geprepareerde wandelpaden. Het gehele winterseizoen is er de mogelijkheid om een dal afdaling te maken. Dit door de aanwezige sneeuwkanonnen die kunnen bijspringen wanneer er te weinig sneeuw in het dal ligt.

De skibus brengt u in een paar minuten naar de Millenium Express (cabinelift). De auto kunt u tijdens uw verblijf op onze parkeerplaats laten staan.
Voor wie graag de ijzers onderbindt is de Weissensee in de winter een uitkomst. Vele Hollanders komen hier dan ook om hun “Elfstedentocht” te kunnen rijden. Geen schaatser? Een wandeling over het ijs van de Weissensee is ook een belevenis.

Bekijk hier het promotie filmpje van Nassfeld in de winter.

  • Rattendorf 82, 9631, Jenig/Oostenrijk +43 677/6181705

Om u zo goed mogelijk te helpen maakte deze website gebruik van cookies. Verberg deze melding